شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۴:۵۰
استاندار چهارمحال و بختیاری به اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوانداری در پایگاه آبرسانی کشور (چهارمحال وبختیاری) تأکید کرد.
به گزارش ایسنا، قاسم سلیمانی دشتکی ۱۶ اردیبهشت ماه در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، اظهار کرد: بودجه لازم برای اجرای طرحهای آبخیزداری و آبخوانداری در چهارمحال و بختیاری در دستور کار مسئولان متولی در سطح ملی و استانی قرار گیرد.
وی در ادامه افزود: از آنجایی که این طرح، طرح ملی است، باید اعتبارات ملی بیشتری به آن اختصاص داده شود.
استاندار با اشاره به بالا بودن میزان فرسایش خاک در استان، تصریح کرد: عملیات آبخیزداری و آبخوانداری در استان نقش مهمی در حفظ منابع آب و خاک این استان و استانهای زیردست دارد.
سلیمانی دشتکی اظهار کرد: آثار خشکسالی سالهای اخیر در چهارمحال و بختیاری بیداد میکند و همین مسئله باعث ممنوعه شدن هشت دشت از ۱۱ دشت این استان شده است.
وی خاطرنشان کرد: کاهش شدید سطح سفرههای زیرزمینی، خشک شدن چاهها، کاهش دبی رودخانه، کم شدن آب چشمهها و آبرسانی سیار به شهرها، روستاها و نواحی صنعتی چهارمحال و بختیاری مشکلاتی را در روند توسعهای این استان ایجاد کرده است.
استاندار ضمن تشکر از زحمات رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بابت اقدامات خطیر در این چند سال اخیر، تصریح کرد: چنانچه انعطاف در مدیریت وجود داشت مسلماً بسیاری از مشکلات در حوزه درمان و بهداشت مرتفع میشد زیرا یکی از نقاط قوت نظام و توسعه هر جامعهای نحوه صحیح گفتمان با ارباب رجوع وانعطافپذیری در مدیریت است.
سلیمانی دشتکی افزود: با توجه به عدم آبدهی مناسب چاه حفر شده در منطقه سرخون و انتقال آب از رودخانه ارمند به عنوان منبع تأمین آب شرب پایدار برای این منطقه، ابلاغ نامه به وزارت نفت الزامی است.
وی در خصوص کشاورزی در منطقه سرخون، تصریح کرد: کشت همچنان در این منطقه اعمال شود و محصول نهایی توسط سازمان جهاد کشاورزی و دانشگاه علوم پزشکی مورد آزمایش قرار داده و چنانچه مورد تأیید قرار نگرفت از عرضه آن به بازار جلوگیری شود.
استاندارخاطرنشان کرد: کشاورزان در صورت عدم دریافت تأییده محصولات برای عرضه به بازار، میتوانند خسارت خود را از طریق قانونی و شکایت از وزارت نفت دریافت کنند.
منبع : ایسنا